Produkter för fargesia bambu (2)

Citronella

Citronella

Lemon Grass är en ört som har en skarp citrus smak – därav namnet lemon grass. Den används i stor utsträckning i asiatisk matlagning och för medicinska ändamål världen över. Den används också mestadels i teer och den torra formen, oavsett om det är pulver eller bitar, är lätt att förvara för daglig eller sporadisk användning. I sin torra form används den för köttkryddor. Den ger exceptionell djup smak till curryrätter och grytor och är mycket populär i rätter som kommer från den asiatiska kontinenten. Att använda lemon grass med fågel, kött, fisk och skaldjur tillför syra till smakerna. I afrikanska länder används den mest som te. Oljeutdragen används som konserveringsmedel för livsmedel. Renhet: 100% ren, maskinellt rengjord, inga främmande ämnen Förpackning: 20 kg i polypropenpåsar eller papperspåsar enligt begäran
Lakritsrot

Lakritsrot

Lakritsrot är en söt, torkad rot som är inhemsk i Mellanöstern och Centralasien. Den skördas, rengörs och torkas för att användas i en mängd olika kulinariska tillämpningar. Lakrits ger en söt smak till kakor, bakverk och desserter som glass och panna cotta. Den används också som en naturlig sötningsmedel i kaffeblandningar och för att förstärka sötman i viltkött. För att bevara sin smak bör lakritsrot förvaras i lufttäta behållare, borta från ljus och fukt.